nema rezultata...

I ove godine održava se Europska noć istraživača – zadnji petak u rujnu (29. rujna) u centru Splita.

Povodom toga, pozivaju se svi zainteresirani istraživači sa Sveučilište u Splitu - University of Split za prijavu za sudjelovanje u aktivnostima projekta Reconnect science with the blue society – BlueConnect, čiji je glavni cilj organizacija Europske noći istraživača u 5 partnerskih gradova (Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik) s glavnom temom PONOVNO POVEŽIMO ZNANOST S PLAVIM DRUŠTVOM. 

ja-istraujem Zainteresirani mogu predložiti ideju za jednu ili više od sljedećih projektnih aktivnosti:
- Sudjelovanje na glavnoj manifestaciji (Europskoj noći istraživača)
- Istraživači u školama
- Kampanja podizanja svijesti.


📌Prijavite se odmah putem poveznice: https://bit.ly/3rvinn6



Svi zainteresirani sudionici svoje aktivnosti mogu prijaviti najkasnije do 24. srpnja 2023. do kraja dana.
Eventualni upiti za dodatnim informacijama mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Europska noć istraživača glavna je aktivnost Obzor Europa projekta Reconnect Science with the Blue Society (Blue-connect) koji okuplja partnere iz sredozemnog dijela Hrvatske, čija istraživanja uvelike karakteriziraju prirodni, biomedicinski, ekološki, društveni i gospodarski aspekti mora.



Projekt provode koordinator Sveučilište u Splitu te partneri: Institut za oceanografiju i ribarstvo, Mediteranski institut za istraživanje života, Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Zadru, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Sveučilište u Rijeci STEPRI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Osim sudjelovanja u glavnoj manifestaciji projekta, moguće je sudjelovanje u ostalim aktivnostima projekta koje uključuju posjete istraživača školama i ostale aktivnosti popularizacije znanosti (zaključno s 31.10.2023.).
Više informacija o projektu možete pronaći na internet stranici: https://jaistrazujem.hr/ i društvenim mrežama projekta.