SOZS u medijima

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu pravodobno i redovito objavljuje sve podatke vezane uz sva područja svoje djelatnosti na mrežnoj stranici.

U svibnju 2021. godine objavljena je Monografija Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu na hrvatskom i engleskom jeziku povodom 10. obljetnice rada Odjela. Osim što sadrži podatke o ustrojbenim jedinicima, diplomiranim studentima, znanstveno istraživačkim i stručnim postignućima, monografija SOZS-a prikazuje uvjete nastanka Odjela i važnost razvoja ideje o definiranju standarda zanimanja i kvalifikacije zdravstvenih struka.

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu želi postići prepoznatljivost i vidljivost u znanstvenoj zajednici osnivanjem znanstveno-stručnog časopisa pod nazivom Hrvatski časopis zdravstvenih znanosti (eng. Croatian Journal of Health Sciences) kao sredstva komunikacije u akademskoj zajednici i šire. Prvi broj časopisa objavljen je također povodom proslave 10 godina rada Odjela. Časopis se nalazi u otvorenom pristupu i dostupan je na Portalu hrvatskih znanstvenih časopisa "Hrčak".

Humano srce splitskog sveučilišta

Smotra Sveučilišta u Splitu

Dani otvorenih vrata SOZS-a

Festival znanosti

Suradnja s radijskom postajom Radio Sunce

Medijska arhiva