Poštovani/e,

dobrodošli na stranicu Alumni udruge diplomiranih studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu – ALUMNI SOZS SPLIT.

Alumni udruga osnovana je 2015. godine s ciljem povezivanja i održavanja veza diplomiranih studenata kako međusobno tako i s matičnom ustanovom.

Istovremeno Alumni udruga potiče aktivnosti studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija kroz aktivnosti volontiranja u suradničkim ustanovama i udruženjima kao i kroz suradnju studenata i Alumni članova u vidu profesionalne potpore i mentoriranja.

Naši Alumni članovi rade u brojnim institucijama diljem Republike Hrvatske i u inozemstvu.

Alumni udruga organizira gostujuća predavanja naših renomiranih članova kako bi se studenti upoznali s najnovijim tehnologijama, razvojem i istraživanjima unutar pojedine profesije.

Članovi Alumnija okupljaju se jednom godišnje na skupštini udruge u formalnom dijelu te nakon toga na neformalnom okupljanju razmjenjuju iskustva.

Za više informacija možete nas kontaktirati na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.