Poštovani/e,

dobrodošli na stranicu Alumni udruge diplomiranih studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu – ALUMNI SOZS SPLIT.

Alumni udruga osnovana je 2015. godine s ciljem povezivanja i održavanja veza diplomiranih studenata kako međusobno tako i s matičnom ustanovom.

Istovremeno Alumni udruga potiče aktivnosti studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija kroz aktivnosti volontiranja u suradničkim ustanovama i udruženjima kao i kroz suradnju studenata i Alumni članova u vidu profesionalne potpore i mentoriranja.

Naši Alumni članovi rade u brojnim institucijama diljem Republike Hrvatske i u inozemstvu.

Alumni udruga organizira gostujuća predavanja naših renomiranih članova kako bi se studenti upoznali s najnovijim tehnologijama, razvojem i istraživanjima unutar pojedine profesije.

Članovi Alumnija okupljaju se jednom godišnje na skupštini udruge u formalnom dijelu te nakon toga na neformalnom okupljanju razmjenjuju iskustva.

Za više informacija možete nas kontaktirati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.