Promocija je svečano uručenje diplome o završenom studiju. Promociju se organizira u skladu s prostornim resursima i ranije dogovorenim obvezama nastavnika na Odjelu.
Troškove izdavanja i tiska diplome, dodatka diplomi te promocije snosi student, sukladno odluci Stručnog vijeća Odjela, a cijena uključuje izdavanje i tisak diplome, dodatka diplomi na hrvatskom i engleskom jeziku (diploma supplement), kapu i tuljak.
Studentu se diploma i dodatak diplomi mogu uručiti, na njegov zahtjev, prije promocije u žurnom postupku, uz naplatu troška definiranu Pravilnikom.


Svečana promocija studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu održat će se u petak 12. svibnja 2023. godine, u Zgradi tri fakulteta, Ruđera Boškovića 35 u Splitu. 

Promovirat će se studenti koji su završili studij zaključno do 1. ožujka 2023. godine.

Upute za uplatu troška promocije studenti su obvezni napraviti temeljem e-računa, koji će im biti dostavljen na adresu elektroničke pošte.


ROK:
20. 03. 2023.
e-mail
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dostaviti dokumente koji se prilažu u točku 6.1. dodatka diplomi (nagrade, priznanja, izvannastavne aktivnosti, mobilnost, praksa, summer school i radionice (domaće i međunarodne).

Potvrde o sudjelovanju na Tečaju oživljavanja, nagrade SOZS-a i Rektorove nagrade imamo u služenoj evidenciji pa za njih nije potrebno dostavljati dokumente.
Dokumenti koji se dostave nakon 20. 03. 2023. neće se moći uvrstiti u dodatak diplomi radi slanja diploma i dodataka diplomama u tiskaru.
ROK:
30. 04. 2023.
e-mail
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dostaviti potvrdu o uplati naknade za promociju, temeljem dostavljenog e-računa.
ROK:
30. 04. 2023.
ON-LINE UPITNIK
Svečana promocija
diplomiranih studenata 
Potvrdi dolazak na svečanu promociju.
Molimo za popunjavanje upitnika sve promovenete.