nema rezultata...
Hrvatsko kulturno društvo NAPREDAK poziva učenike i studente u dobi od 14 do 26 godina na sudjelovanje u ljetnom programu (ljetnoj akademiji i ljetnoj školi) njemačkog jezika u Beču.

Dvotjedni boravak traje od 28. srpnja do 9. kolovoza 2024. godine u Beču te pruža edinstvenu priliku za upoznavanje grada, učenje njemačkog jezika te bogat kulturni i zabavni doživljaj.

Programski raspored je pažljivo osmišljen kako bi osigurao potpun doživljaj Beča, uz istovremeno učenje i zabavu. Ujutro, sudionici započinju dan s doručkom u studentskom domu, nakon čega slijedi intenzivni tečaj njemačkog jezika koji će im omogućiti da se bolje sporazumiju s lokalnim stanovništvom i dublje upoznaju s jezikom i kulturom zemlje domaćina. Ručak se organizira u lokalnim restoranima, gdje sudionici imaju priliku kušati autentičnu bečku kuhinju.

Poslijepodneva su rezervirana za kulturne i zabavne aktivnosti, koje uključuju posjete muzejima, razgledavanje znamenitosti grada, odlazak na koncerte i predstave te sudjelovanje u raznim radionicama. Večeri su predviđene za opuštanje i druženje uz večeru u restoranu, nakon čega sudionici imaju slobodno vrijeme za organizirane aktivnosti ili vlastite interese. Detaljniji opis sadržaja programa možete pronaći u priloženom dokumentu.
Napredak-Austrija

Ovaj program ne samo da omogućuje sudionicima stjecanje novih znanja i vještina, nego im također pruža priliku za međukulturalno druženje i razmjenu iskustava s vršnjacima iz različitih dijelova svijeta. 
Osim toga, imate priliku za dodatni popust na ukupnu cijenu programa ukoliko se prijavi više polaznika iz iste ustanove.

Za sve dodatne informacije 
Kroatischer Kulturverein NAPREDAK Austria - WienEntstehungsdatum 24.06.1995
1070 Wien, Schottenfeldgasse 30-32
Telefon:     +43 (0) 664 1564713
www.napredak.at 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.