nema rezultata...
Prijave za upis u prvu godinu sveučilišnih diplomskih studija na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu (SOZS) obavljaju se isključivo putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na diplomske studije (NISpDS) kojem se pristupa s mrežne stranice https://studij.hr.

Detaljne informacije o načinu prijave objavljene su na navedenoj mrežnoj stranici sustava NISpDS, na poveznici Sve o prijavama/Prijava na diplomske studijske programe (https://www.studij.hr/sve-o-prijavama). 

Odlukom Stručnog vijeća Odjela, svi sveučilišni diplomski studiji SOZS-a izvode se u trajanju od tri (3) akademske godine.


Dokumentaciju vezanu za završen sveučilišni prijediplomski studij i Program Razlikovnog modula dostavlja se prema uputama Središnjeg prijavnog ureda. Za sve nejasnoće oko upisa i vidljivosti podataka kandidata u sustavu, potrebno je kontaktirati Središnji prijavni ured na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.



SOZS vrednuje dodatne provjere za upis diplomskih studija, koje nisu obvezne ali se dodatno boduju:
  • Rektorova nagrada – 5%
  • Dekanova nagrada/nagrada pročelnika Odjela – 3%
  • Aktivno sudjelovanje na znanstvenim i/ili stručnim skupovima – 2%
  • Objavljen znanstveni/stručni rad – 2%
  • Godine radnog iskustva u struci (1-10 godina) – 2%
  • Godine radnog iskustva u struci (11-20 godina) – 3%
  • Godine radnog iskustva u struci (više od 20 godina) – 5%.

Dokumentaciju vezanu za dodatne provjere potrebno je dostaviti na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. od 26. kolovoza do 25. rujna 2024. - ODNOSI SE ISKLJUČIVO NA DODATNE PROVJERE
Kad zaprimi dokumentaciju na e-mail, visoko učilište će vrednovati dodatne provjere kandidata.