nema rezultata...
Od 11. do 19. rujna u 23.59 sati bit će otvoreni natječaji za upis u sljedeće edukacijske programe u organizaciji Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci ove jeseni.
Sve informacije o navedenim edukacijama, datumima i načinu održavanja nastave, kao i dokumentaciji za upis dostupne su na zasebnim mrežnim stranicama s istaknutim poveznicama.
Dodatne informacije o radu Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina te cjelokupnoj ponudi aktivnosti dostupne su na službenim mrežnim stranicama.

1. ČETVRTI CIKLUS PROGRAMA CJELOŽIVOTNOG OBRAZOVANJA „MODERNA I PRAKTIČNA MEDICINSKA EDUKACIJA“ (obavijest o natječaju / službena mrežna stranica)(voditeljica: izv. prof. dr. sc. Nina Pereza, dr. med.)„Moderna i praktična medicinska edukacija“ je četveromjesečni program cjeloživotnog obrazovanja koji čini konstruktivni sustav potpore nastavnicima u savladavanju metodologije i primjeni pravila dobre prakse medicinske edukacije u vlastiti rad. Program je namijenjen svim nastavnicima i suradnicima u nastavi u području zdravstvene profesije koji imaju barem dvije godine iskustva u nastavi.Program uključuje 70 obveznih sati nastave koji se provode prema najmodernijim standardima medicinske edukacije (hibridni oblik; obrnuta učionica), uz mogućnost dodatna dva tjedna usavršavanja (20 sati) kroz izborni kolegij u modulu 3 i još dva tjedna usavršavanja (12 sati) kroz izborni kolegij u modulu 4. Program ima 10 obveznih ECTS-a uz mogućnost stjecanja dodatnih 3 ECTS-a kroz navedene izborne kolegije. Broj polaznika ograničen je na 20, a za polaznike koji nisu iz Rijeke onsite susrete moguće je organizirati u online obliku. Četvrti ciklus nastave će početi 3. listopada 2024. godine i trajati do 11. veljače 2025. godine.

2. PRVI CIKLUS TEČAJA „KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE U MEDICINSKOJ EDUKACIJI NA ENGLESKOME JEZIKU“ (obavijest o natječaju / službena mrežna stranica).(voditeljica: doc. dr. sc. Matea Butković)„Komunikacijske vještine u medicinskoj edukaciji na engleskome jeziku“ najnoviji je tečaj Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina, čiji je cilj podržati nastavnike u unaprjeđenju uporabe medicinskih jezičnih podataka u usmenom i pismenom priopćavanju te ponuditi praktična znanja čime će se doprinijeti kvaliteti poučavanja na stranome jeziku. Tečaj je namijenjen svim zainteresiranim nastavnicima i suradnicima u nastavi u području zdravstvene profesije, prvenstveno onima koji imaju prethodnog iskustva u održavanju nastave na engleskom jeziku. Tečaj se održava onsite na Medicinskom fakultetu u Rijeci i organiziran je u trajanju od 20 sati.Broj polaznika je ograničen na 10. Prvi ciklus tečaja će početi 26. rujna i trajati do 28. listopada.