nema rezultata...
Svečana promocija studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu održat će se u petak 14. lipnja 2024. godine, u Amfiteatru A0-2 u prizemlju Zgrade tri fakulteta, Ruđera Boškovića 35 u Splitu. 

Promovirat će se studenti svih prijediplomskih i diplomskih studija koji su završili studij zaključno do 24. svibnja 2024. godine.

Studenti koji će sudjelovati na promociji, obvezni su platiti naknadu za organiziranje promocije, temeljem e-računa, koji će im biti dostavljen na adresu elektroničke pošte.
Promoventi će imati svečane toge, stole i kape, a troškovi fotografiranja nisu pokriveni naknadom za organizaciju promocije.

Svi studenti su obvezni popuniti anketni upitnik o sudjelovanju na promociji koji se nalazi na poveznici https://forms.gle/3RN13uwKFeYh4ZKA9.

ROK:
23. 05. 2024.
Popuniti anketni upitnik o sudjelovanju na svečanoj promociji.
Molimo za popunjavanje upitnika sve promovenete
ROK:
31. 05. 2024.
Dostaviti potvrdu o uplati naknade za promociju na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ROK:
04. 06. 2024.
Objava detaljnih uputa vezanih za promociju

Studenti koji neće sudjelovati na promociji, nisu dužni platiti iznos za organizaciju promocije, a mogu preuzeti diplomu isključivo osobno u Studentskoj referadi, prvi radni dan nakon dana održavanja promocije ili neki drugi dan nakon 17. lipnja 2024. godine.