nema rezultata...
Ured za upravljanje karijerama splitskog sveučilišta zajedno sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije Sveučilišta u Splitu organizira treći "UNIST Career Speed Dating 2024".

Događaj će se održati 13. i 14.03. 2024. u multifunkcionalnoj dvorani Spinit inkubatora Sveučilišta u Splitu na adresi Matoševa 56.

Career Speed Dating je dinamična i izazovna kombinacija brzog spoja (eng.speed date) i razgovora za posao namijenjen svim studentima Sveučilišta u Splitu. 
Organizira se na način da se studenti u 7 minuta imaju priliku predstaviti poslodavcima, postaviti pitanja koja ih zanimaju te ostaviti svoj životopis.
Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati predstavljanje sebe u poslovnom svijetu, ali i pronaći posao ili praksu.

Događanje je namijenjeno prvenstveno studentima društvenih znanosti Sveučilišta u Splitu, a poslodavci su uglavnom iz kategorija: trgovina, turizam i marketing te bankarstvo, osiguranje i druge financijske usluge.

Prijava za sudjelovanje putem obrasca na linku https://forms.gle/Up73FzejJJcUVzuv8

Career-Speed-Dating-2024 Career-Speed-Dating-2024-a Career-Speed-Dating-2024-