nema rezultata...
Studenti Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu od danas mogu putem portala e-Građani, besplatno zatražiti elektronički prijepis ocjena u bilo kojem trenutku, putem usluge "e-Razmjena studentskih ocjena" na portalu e-Građani

Zahvaljujući usluzi „e-Razmjena studentskih ocjena“, studentima je omogućen besplatan elektronički prijepis ocjena u bilo kojem trenutku, bez čekanja pred referadom i dodatnih financijskih troškova.

Studentima koji dio studija provode na drugom visokom učilištu u sklopu studentske razmjene, ali i u bilo koju drugu svrhu, ova će usluga pojednostaviti postupak razmjene ocjena, budući da će sada sami moći zatražiti elektronički prijepis ocjena.

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu pristupio je mreži EMREX koja osigurava razmjenu studentskih podataka za studente koji su u međunarodnoj razmjeni. Pristupanjem mreži EMREX povećava se kvaliteta, dostupnost i pouzdanost informacija o studentskim postignućima. Nacionalna kontakt točka za EMREX za Republiku Hrvatsku je Agencija za znanost i visoko obrazovanje.