nema rezultata...
Poštovani studenti,

obavještavamo Vas o početku tečaja oživljavanja, koji se organizira za studente treće godine preddiplomskih studijskih programa. Predstavnici studijskih programa su od strane voditelja Katedri dobili na email popis studenata sa rasporedom i vremenom održavanja tečaja.  

Voditelj tečaja doc. dr. sc. Mihajlo Lojpur, dr. med., će dana 18. svibnja 2021. (utorak) održati predavanje putem aplikacije MS teams u realnom vremenu u trajanju od 14.00 – 17.30 sati.

Uvježbavanje vještina oživljavanja će se održati u poslijepodnevnim satima u razdoblju od 19.svibnja 2021. – 21. svibnja 2021. g. prema datumu i vremenu naznačenom iznad svakih vježbovnih skupina koji ste dobili od predstavnika studijskog smjera.

Suradnici na vježbama su:
Zoran Vidović, mag. med. techn.- Nikša Siniša Matas, mag. med. techn. 

Mjesto održavanja vježbi:
Znanstveno-nastavno središte Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije

Adresa:
Trg Hrvatske bratske zajednice 4 (zgrada Školske poliklinike - podrum) Studenti će po završenom tečaju dobiti odgovarajuću potvrdu. 

Napomena: Studenti se trebaju pridržavati epidemioloških mjera uz korištenje zaštitne maske tijekom boravka u zatvorenom prostoru, kao i ostalih mjera propisanih od strane SOZS-a. c