Studentska referada

Studentska referada vam stoji na raspolaganju za pitanja vezana za upise na fakultet, upise u više godine studija, prijelaze sa drugih visokih učilišta, nastavu, ispite, potvrde, završetak studija i svečanu promociju studenata.

LJETNO RADNO VRIJEME STUDENTSKE REFERADE
Obavještavamo sve studente Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu da je zbog korištenja godišnjeg odmora Studentska referada zatvorena od 01. kolovoza 2022. do 21. kolovoza 2022. godine.


UREDOVNO RADNO VRIJEME STUDENTSKE REFERADE

Ponedjeljak, srijeda i petak
11:30 - 14:30

Utorak i četvrtak
08:30 - 11:30

Rad sa studentima izvanrednog preddiplomskog studija Sestrinstvo i diplomskih studija prema dogovoruPrilikom komunikacije s djelatnicama Studentske referade, svi studenti obvezni su koristiti svoje @ozs.unist.hr e-mail adrese.
Na upite sa privatnih e-mail adresa studenata zaposlenici Odjela nisu obvezni odgovarati.

Potvrde o studentskom statusu
mogu se dobiti putem e-maila dostavom upita na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko portala e-Građani

Obrasci i zamolbe dostupni su u rubrici Dokumenti i obrasciKONTAKT PODACI

Jadranka Vrsalović,
dipl. iur.
Anita Jukić,
up. pravnik
Jelena Blažević
bacc. oec.
Jelena Saraga Ljoka,
univ. bacc. philol. croat.
Voditeljica Studentske referade Voditeljica ispostave
za studentska pitanja
Voditeljica odsjeka  Voditeljica odsjeka
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
021 564 808 021 564 806 021 564 807  021 564 811