Studentska referada

Studentska referada vam stoji na raspolaganju za pitanja vezana za upise na fakultet, upise u više godine studija, prijelaze sa drugih visokih učilišta, nastavu, ispite, potvrde, završetak studija i svečanu promociju studenata.

LJETNO RADNO VRIJEME STUDENTSKE REFERADE
Obavještavamo sve studente Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu da je zbog korištenja godišnjeg odmora Studentska referada zatvorena od 01. kolovoza 2022. do 21. kolovoza 2022. godine.


UREDOVNO RADNO VRIJEME STUDENTSKE REFERADE

Ponedjeljak, srijeda i petak
11:30 - 14:30

Utorak i četvrtak
08:30 - 11:30

Rad sa studentima izvanrednog preddiplomskog studija Sestrinstvo i diplomskih studija prema dogovoruPrilikom komunikacije s djelatnicama Studentske referade, svi studenti obvezni su koristiti svoje @ozs.unist.hr e-mail adrese.
Na upite sa privatnih e-mail adresa studenata zaposlenici Odjela nisu obvezni odgovarati.

Potvrde o studentskom statusu
mogu se dobiti putem e-maila dostavom upita na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko portala e-Građani

Obrasci i zamolbe dostupni su u rubrici Dokumenti i obrasciKONTAKT PODACI

Jadranka Vrsalović,
dipl. iur.
Anita Jukić,
up. pravnik
Jelena Blažević
bacc. oec.
Voditeljica Studentske referade Voditeljica ispostave
za studentska pitanja
Voditeljica odsjeka
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
021 564 808 021 564 806 021 564 807