nema rezultata...
Poštovani studenti prve godine preddiplomskih studija,

molimo Vas da do četvrtka 14. listopada 2021. godine  do 12:00 sati popunite anketu na poveznici https://forms.gle/2eiALJsf8u44Q6bL7


U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 28. rujna 2021. godine, o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja svih zaposlenika zdravstvenih ustanova, trgovačkih društava koje obavljaju zdravstvenu djelatnost te privatnih zdravstvenih radnika na virus SARS-CoV-2, Uprava SOZS-a donijela je Odluku kojom se regulira ulazak studenata preddiplomskih i diplomskih studija SOZS-a na održavanje kliničkog dijela nastave u zdravstvenim ustanovama.

Temeljem navedenog, SOZS provodi anketu kako bi se dobio popis studenata prve godine preddiplomskih studija koji ne spadaju u navedene kategorije i planira za njih organizirati cijepljenje ili brzo antigensko testiranje kako bi nesmetano mogli sudjelovati u nastavi.
Pri ulasku u nastavnu bazu, studenti koji su cijepljeni moraju predočiti COVID putovnicu, a studenti koji su preboljeli bolest COVID-19 trebaju predočiti potvrdu liječnika primarne zdravstvene zaštite o preboljenju u skladu s Odlukom Stožera.
Studenti koje ne popune ankete i ne pristupe testiranju, a nemaju prethodno navedene dokumente, neće moći pristupiti kliničkoj nastavi u nekoj od zdravstvenih ustanova