nema rezultata...
Na temelju Pravilnika o vrednovanju i izboru institucijskih projekata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, Stručno vijeće Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, a na prijedlog Vijeća za znanost, na svojoj 10. redovitoj sjednici održanoj 30. lipnja 2021. godine donosi

ODLUKU

O RASPISIVANJU NATJEČAJA ZA PRIJAVU INSTITUCIJSKIH PROJEKATA

Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu u 2021. godini

 Odlukom Stručnog vijeća, a na prijedlog pročelnika SOZS-a, prof. dr. sc. Stipana Jankovića, u fond za Institucijske projekte izdvojen je iznos od 100 000,00 kn. Maksimalni pojedinačni iznos odobrenog projekta je 25 000,00 kn. Sredstva dobivena projektom potrebno je planirati i potrošiti do 1. listopada 2022. godine kada bi se trebao raspisati novi natječaj za Institucijske projekte.

Iznimno od čl. 3 Pravilnika o vrednovanju i izboru institucijskih projekata SOZS-a, ove godine će se odobriti najviše četiri (4) projekta.

Projektni prijedlozi su iz područja biomedicine i zdravstva (znanstveno-nastavne djelatnosti SOZS-a). Prijedlozi koji uključuju samo jednog istraživača - prijavitelja projekta ili više od 10 istraživača neće se razmatrati.

 
Natječaj je otvoren od 1. srpnja 2021., objavljen na web stranici Vijeća za znanost http://ozs.unist.hr/o-odjelu/ustroj-odjela/znanstveno-nastavne-ustrojbene-jedinice/vijece-za-znanost, te poslan emailom na listu svim djelatnicima.

 Potrebna dokumentacija:

 -          Popunjen obrazac za prijavu projektnog prijedloga (nalazi se na web stranici SOZS)

 Dokumentacija se predaje poštom, adresirana na Vijeće za znanost – prijava za institucijske projekte, ili elektronskim putem, na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do zaključno 15. rujna 2021. godine. Za sve informacije možete kontaktirati tajnicu Vijeća za znanost (dr. sc. Endica Radić Hozo.).

Dokumentaciju je moguće uputiti i elektronskom poštom, ali koristeći isključivo službene elektroničke adrese.

Prema Pravilniku, evaluaciju provodi Vijeće za znanost i Povjerenstvo za vrednovanje znanstvenih projekata, koji će dati listu projekata Stručnom vijeću na usvajanje.

 Ovaj Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 KLASA: 003-08/21-06/03

 Ur. broj: 2181-228-103/1-21-13

 Split, 30. lipnja 2021.

 Pročelnik SOZS:

 Prof. dr. sc. Stipan Janković

Dokument za preuzimanje: