nema rezultata...
Temeljem članka 4. Pravilnika o raspodjeli sredstava ostvarenih od studenata Sveučilišta u Splitu i financiranju studentskih projekata, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu objavljuje Javni poziv studentskim udrugama za podnošenje prijava projekata i projektne dokumentacije financiranih iz  nenatječajnih sredstava.

Sredstva namijenjena financiranju studentskih projekata dodijeliti će se u sljedećim kategorijama:
  • Kultura, umjetnost i sveučilišni mediji
  • Znanost i tehnologija
  • Studentski sport.
Pravo na prijavu projekata iz nenatječajnih sredstava imaju svi projekti udruga koji su bili prihvaćeni i uspješno provedeni najmanje dva puta tijekom prethodne tri akademske godine.

Rok za podnošenje prijave je  osam dana  od dana od objave poziva, zaključno s 27.2.2024. do 23:59 sati.

Svi projekti koji ispunjavaju navedene kriterije molimo da pošalju projektnu dokumentaciju koja uključuje; financijski plan, hodogram aktivnosti, ispunjeni opći obrazac i izjavu o nekažnjavanju voditelja udruge kao i presliku osobne iskaznice na mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon isteka roka od 8 dana Senat Sveučilišta u Splitu će na prijedlog nadležnih povjerenstava donijeti odluku o raspodjeli nenatječajnih sredstava za pojedini prijavljeni projekt.

Za sve dodatne informacije obratite se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi obrasci nalaze se na stranici Studentskog zbora: 
http://www.szst.unist.hr/javni-poziv-za-prijavu-studentskih-projekata-financiranih-iz-nenatjecajnih-sredstava-3/