nema rezultata...
Poštovani studenti,

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Split članica je Foruma jadransko-jonskih komora koja djeluje na jadransko-jonskom području s ciljem promoviranja stabilnosti kroz suradnju na zajedničkim temama i vrijednostima. 

Forum jadransko-jonskih komora partner je na projektu „Western-BALKANship“ koji ima za cilj promociju odrađivanja prakse za studente koji pripadaju mreži UniAdrion, kojoj pripada i Sveučilište u Splitu. Projektom nudi mogućnost studentima Sveučilišta u Splitu da odrade praksu u odabranim tvrtkama jadransko-jonskog područja.

Praksa ima mogućnost trajati do 3 mjeseca, ovisno o raspoloživosti tvrtke domaćina, a projektom definirano da mora započeti prije 15. svibnja. Praksa je u potpunosti financirana kroz stipendije koje se isplaćuju direktno studentima, a pored navedenog studenti će biti osigurani od građanske odgovornosti i nezgode na radu. 

Poziv za prijavu mogu pronaći OVDJE sa svim potrebnim informacijama.

Za sve dodatne informacije, službeni mail projekta je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..