nema rezultata...
Na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, u razdoblju od 22. svibnja do 25 svibnja 2023. godine, održava se Osnovni tečaj 1. Prvi modul Kompletne dekongestivne terapije limfedemam u Zgradi tri fakulteta, u predavaonici F-401 na četvrtom katu.

Organizatori:
- Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu
- Hrvatski nacionalni limfedem okvir - Limfa i ja
- IHM International (Austria)
- FH Joanneum University of Applied Sciences.


IHM (Institut za obrazovanje temeljeno na tehnologiji u zdravstvenom menadžmentu), austrijska je obrazovna ustanova i stručna NVO, nositelj je projekta u suradnji sa Sveučilišnim odjelom zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu i FH Joanneum Graz, Austrija. Na temelju suradnje s brojnim sudionicima IHM je razvio i uspostavio tijekom mnogo godina nekoliko visokokvalitetnih programa obuke temeljenih na europskom i međunarodnom znanju i stručnosti.

Ovo je prvi Modul Kompletne dekongestivne terapije limfedema od 6 u nizu, koji je priznat u Hrvatskoj i Europskoj Uniji. 
Ovaj tečaj predstavlja početnu točku profesionalnog prijenosa znanja za poticanje stručnosti i obuke kako bi se u Hrvatskoj osigurala terapija  limfedema utemeljena na dokazima u suradnji s domaćim i međunarodnim vrhunskim stručnjacima.
Osim standardizacije edukacije i kliničke prakse iz područja terapije limfedema, krajnji cilj tečaja je certificiranje trenera iz kompletne dekongestivne terapije limfedema čime bi Sveučilišni odjel zdravstvenih studija postao Centar za
edukaciju iz terapije limfedema u Hrvatskoj.

Tečaj mogu pohađati fizioterapeuti, medicinske sestre te liječnici







Cijene-teajaKontakti