nema rezultata...
U Klinici za ženske bolesti i porode KBC Split (velika dvorana dr. Petar Rismondo u prizemlju) održat će se 20. veljače 2024. godine u 18:00 sati besplatno predavanje namijenjeno trudnicama „Psihološki aspekti trudnoće, poroda i postpartuma" koje trudnicama može poslužiti kao svojevrsna priprema za porod i razdoblje babinja. Predavanje se održava u sklopu 17. tjedna psihologije u Hrvatskoj.

Tijekom predavanja naglasak će biti na psihološkim izazovima koji se javljaju tokom trudnoće i razdoblja babinja kao i promjenama koje se događaju, kako na fizičkoj, tako i na psihološkoj razini. Nezaobilazna je tema poroda i straha od poroda, pri čemu će se trudnicama nastojati približiti iskustvo poroda kroz psihoedukaciju i osnažiti ih za tako važan trenutak u njihovu životu. Naposljetku, govorit ćemo o povezanosti između majke i djeteta i što to zapravo znači. Predavanje će biti interaktivne prirode stoga će sve sudionice imati priliku podijeliti brige i pitanja s kojima se suočavaju.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijava treba sadržavati ime i prezime te kontakt telefon.

Plakat-Predavanje-trudnice-17-tjedan-psihologije-2024page-0001