nema rezultata...
Konačni rezultati Državne mature bit će objavljeni u srijedu 19. srpnja 2023. godine u 16:00 sati.

Upisi na prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija vršiti će se temeljem konačne rang liste Središnjeg prijavnog ureda 20., 21. i 24. srpnja 2023. godine u vremenu od 9,00 do 14,00 sati (uz pauzu za dnevni odmor od 12,00 do 12,30) u Studentskoj službi SOZS-a na Kampusu, Ruđera Boškovića 35. – 4. kat.

Studenti s prebivalištem izvan Splitsko-dalmatinske županije i izvan Republike Hrvatske, umjesto osobnog dolaska, imaju mogućnost dostave upisne dokumentacije na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i  PREPORUČENO putem pošte, s tim da dokumentacija treba biti dostavljena do 12 sati u ponedjeljak 24. srpnja 2023. godine i u skladu s Uputama o upisu. Potrebno je kompletnu dokumentaciju dostaviti na e-mail i putem pošte.

Studenti su dužni na upise donijeti svu dokumentaciju i priložiti odgovarajuće dokaze o uplati – u protivnom neće moći pristupiti upisima.


DETALJNE UPUTE ZA UPIS objavljene su OVDJE.




SOZS nema poseban obrazac za potvrdu koju izdaje ordinacija obiteljske medicine ili ordinacija medicine rada.

Za upis na sveučilišni prijediplomski studij Radiološke tehnologije potrebna je svjedodžba o zdravstvenoj sposobnosti iz ovlaštene Ordinacije medicine rada.

Uplata školarine i upisnine plaćaju se isključivo temeljem dostavljenog e-računa.

Pristupnici koji su srednju školu završili u inozemstvu prilažu i rješenje o ekvivalenciji stranih svjedodžbi (izvornik ili ovjerena preslika), koje izdaje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Zagreb, Donje Svetice 38 (ENIC/NARIC ured) ili dokaz da su zatražili rješenje o ekvivalenciji stranih svjedodžbi.