nema rezultata...
U razdoblju od  11. do 15. rujna 2023. godine, naš nastavnik Zvonimir Parčina, mag. med. techn., pred., boravio je na Fakultetu sestrinstva i fizioterapije na Sveučilištu UCA u Cadizu (Španjolska), u sklopu Erasmus+ programa.

Ciljevi posjeta bili su:
1. Razmjena iskustava vezanih uz Erasmus+ sporazum za prijediplomske i diplomske studije na Sveučilištu UCA u Cadizu
2. Posjet Sveučilišnoj bolnici u svrhu procjene edukacijskih programa i primjene istih na studente iz Erasmus+ pgorama, koji unatrag nekoliko godina borave s našim mentorima u KBC Split, a dolaze upravo sa Sveučilišta UCA u Cadizu.


U sklopu posjeta, naš nastavnik upoznat je s radom, prostorima i edukacijskim centrom u glavnoj zgradi Studija sestrinstva i fizioterapije od strane prof. Alejandra Galana, radom Istraživačkog centra za sestrinstvo u Kampusu u Jerezu te je organizirana posjeta Sveučilišnoj bolnici Puerto Real.

Posjet bolnici zabilježili su i španjolski mediji na nacionalnoj razini  https://www.europapress.es/esandalucia/cadiz/noticia-hospital-puerto-real-cadiz-convierte-modelo-facultad-enfermeria-croacia-20230915120853.html, lokalnoj razini
https://www.lavozdigital.es/provincia/hospital-puerto-real-modelo-croacia-20230915115054-ntv.html, kao i u bolničkim novinama https://hospitalpuertoreal.es/historico-noticias/el-hospital-de-puerto-real-modelo-para-la-facultad-de-enfermeria-de-split-en-croacia/.


Cadiz-ZP-01