nema rezultata...
Poštovani studenti,

Sveučilište u Splitu u sklopu svojih aktivnosti vezanih za osiguravanje kvalitete provodi postupak studentskog vrednovanja rada stručnih i administrativnih službi te drugih vidova studentskog života. Anketa je namijenjena svim studentima osim studenata završnih godina.

Cilj postupka je utvrditi zadovoljstvo i stavove studenata radom stručnih i administrativnih službi te zadovoljstvo različitim vidovima studentskog života (infrastruktura sastavnice, knjižnica i prostor za učenje, Sveučilišna knjižnica,  studentska referada, uprava sastavnice, studentski zbor, smještaj, prehrana, kulturno-umjetnički sadržaji, sport i rekreacija, zdravstvena zaštita, međunarodna suradnja i ured za osobe s posebnim potrebama) kako bi se ukazalo na potrebe i mogućnosti poboljšanja kvalitete rada navedenih službi.

Stoga Vas molimo za ispunjavanje ankete za koju je potrebno izdvojiti 10-15 minuta vašeg vremena.

Anketu možete ispuniti putem web-a ili mobitela i od kuće ili bilo koje druge lokacije. Anketa je dobrovoljna i anonimna.

Poveznica za ispunjavanje ankete poslana je svakom studentu na e-mail adresu, a anketa će biti otvorena za pristup u periodu od 23. travnja  do 21. lipnja 2021.

Postupak se provodi na način da studenti pristupaju bazi podataka u Evasys-u, putem web preglednika Internet Explorera ili Mozilla Firefoxa ili putem mobilnog uređaja na sljedećem linku: http://evasys.unist.hr/evasys/online/. Potrebno je upisati zaporku koju ste dobili na vašu e-mail adresu koju vam je fakultet dodijelio prilikom upisa na studij SOZS-a. Ukoliko ste zaboravili vašu e-mail adresu ili zaporku možete se obratiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  Na kraju ispunjene ankete potrebno je kliknuti Submit, nakon čega U redu.
Ako neku procjenu ne možete dati ili niste sigurni koji bi od ponuđenih odgovora odabrali, odaberite ponuđenu opciju „ne mogu procjeniti“.

Hvala Vam na Vašem vremenu i suradnji!