nema rezultata...
Poštovani zaposlenici, suradnici, studenti i posjetitelji Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu,

temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 5. studenog 2021. godine, na našem Odjelu se od utorka 16. studenog 2021. primjenjuje Odluka pročelnika Odjela od 16. studenog 2021. godine.

  1. Za preddiplomske studije nastava će se održavati kombiniranom metodom: predavanja za studijske grupe veće od 50 studenata održavat će se on-line, a za grupe manje od 50 studenata predavanja će biti uživo. Seminari i vježbe održavat će se uživo prema postojećim rasporedima.
  2. Nastava za prvu godinu diplomskih studija održavat će se on-line.
  3. Ispiti se održavaju uživo.
  4. Studenti i zaposlenici Odjela koji su pozitivni ili sumnjaju na COVID-19 infekciju, obvezni su poštivati službeni Hodogram postupanja Odjela povezan s COVID-19 pandemijom
  5. Studentima kojima je odlukom nadležnog tijela izrečena mjera izolacije ili samoizolacije, omogućit će se naknadno polaganje ispita u okviru istog ispitnog roka. Studenti su obvezni Studentskoj referadi dostaviti rješenje o izolaciji ili pozitivan test na COVID-19 odnosno rješenje o samoizolaciji doneseno od strane nadležnog tijela.
  6. Nastavnici koji su u samoizolaciji ili izolaciji, a članovi su povjerenstva za obranu završnog/diplomskog rada, mogu činu obrane pristupiti on-line.
  7. Svi zaposlenici, vanjski suradnici i ostale stranke Odjela prilikom ulaska u prostorije Odjela obvezni su imati važeću COVID potvrdu. Bez iste ulazak u prostorije Odjela nije dozvoljen.
  8. Djelatnici i suradnici koji ne posjeduju navedenu potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, moraju se testirati dva puta tjedno. Testiranje za djelatnike i suradnike na Sveučilištu u Splitu organizirano je u kampusu. Testiranje u NZJZ SDŽ moguće je obaviti i na drugim lokacijama, a popis lokacija nalazi se na poveznici https://nzjz-split.hr/en/testiranje-za-sluzbenike-i-namjestenike/
  9. Studenti nisu obvezni imati EU digitalnu COVID potvrdu.
  10. Za potrebe sudjelovanja na kliničkoj nastavi, Odjel će nastaviti dva puta tjedno organizirati za studente besplatno antigensko testiranje prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranici.
  11. Stručne službe primat će stranke samo u iznimnim slučajevima, kada je fizička nazočnost stranke neophodna za rješavanje zahtjeva, uz prethodnu najavu dolaska.
  12. Svi zaposlenici, suradnici, studenti i ostale stranke obvezni su pridržavati se nužnih epidemioloških mjera prilikom boravka u prostorijama Odjela: nošenje maski, dezinfekcija ruku prilikom ulaska u prostorije Odjela, nemati povišenu temperaturu ili respiratorne probleme posebno suhi kašalj.