nema rezultata...
Temeljem objavljenih konačnih rang-lista Središnjeg prijavnog ureda, završeni su upisi na sveučilišne prijediplomske studije na SOZS-u na ljetnom upisnom roku.

Prijave za jesenski upisni rok su otvorene.


Prijave se podnose isključivo putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava za visoka učilišta (NISpVu) odnosno mrežne stranice www.postani-student.hr.



Informacije za pristupnike koji su srednju školu završili prije 2010. godine

Osobe koje su prije 2010. godine bez položene državne mature završile odgovarajući program srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od najmanje četiri godine u Republici Hrvatskoj te osobe koje su završile odgovarajuće obrazovanje u ukupnom trajanju od 12 godina u inozemstvu, nisu obvezni polagati ispite državne mature kako bi upisali sveučilišne prijediplomske studije Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu kao studenti u redovnom ili izvanrednom statusu.

27. 08. 2024. Rok za prijavu preko mrežne stranice www.postani-student.hr 
28. 08. 2024. Dostava e-računa za plaćanje troškova polaganja razredbenog ispita u iznosu od 26,54 EUR, svim kandidatima koji su napravili urednu prijavu na portalu www.postani-student.hr
29. 08. 2024. Rok za dostavu dokaza uplate troškova polaganja razredbenog ispita do 23:59 na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
30. 08. 2024. Kandidati koji su dostavili u navedenom roku dokaz o uplati troškova polaganja ispita, bit će vidljivi na popisu kandidata koji imaju pravo pristupiti razredbenom ispitu
30. 08. 2024. Svi pristupnici su obvezni do petka 30. 08. 2024. do 13:00 sati otvoriti lokalni korisnički račun u sustavu MoD, u skladu s priloženim uputama.

Upute za sustav e-učenja MoD
02. 09. 2024. Razredbeni ispit u 10:00 sati


Pristupnik se može prijaviti za upis na jedan ili više studija. Pristupnik je administrativni trošak prijave upisa dužan podmiriti zasebno za svaki studij za koji se želi natjecati. Ako pristupnik uplati iznos za studij koji nije prijavio ili je prijavio, a nema namjeru daljnjeg natjecanja, SOZS nema obvezu povrata uplaćenih sredstava.

Literatura za pripremu Razredbenog ispita