nema rezultata...
Prijave za upis u prvu godinu sveučilišnih diplomskih studija na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu (SOZS) obavljaju se isključivo putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na diplomske studije (NISpDS) kojem se pristupa s mrežne stranice https://studij.hr.

Detaljne informacije o načinu prijave objavljene su na navedenoj mrežnoj stranici sustava NISpDS, na poveznici Sve o prijavama/Prijava na diplomske studijske programe (https://www.studij.hr/sve-o-prijavama). 

Odlukom Stručnog vijeća Odjela, svi sveučilišni diplomski studiji SOZS-a izvode se u trajanju od tri (3) akademske godine.


Dokumentaciju vezanu za završen sveučilišni prijediplomski studij i Program Razlikovnog modula dostavlja se prema uputama Središnjeg prijavnog ureda. Za sve nejasnoće oko upisa i vidljivosti podataka kandidata u sustavu, potrebno je kontaktirati Središnji prijavni ured na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.



SOZS vrednuje dodatne provjere za upis diplomskih studija, koje nisu obvezne ali se dodatno boduju:
  • Rektorova nagrada – 5%
  • Dekanova nagrada/nagrada pročelnika Odjela – 3%
  • Aktivno sudjelovanje na znanstvenim i/ili stručnim skupovima – 2%
  • Objavljen znanstveni/stručni rad – 2%
  • Godine radnog iskustva u struci (1-10 godina) – 2%
  • Godine radnog iskustva u struci (11-20 godina) – 3%
  • Godine radnog iskustva u struci (više od 20 godina) – 5%.

Dokumentaciju vezanu za dodatne provjere potrebno je dostaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. od 26. kolovoza do 25. rujna 2024. - ODNOSI SE ISKLJUČIVO NA DODATNE PROVJERE
Kad zaprimi dokumentaciju na e-mail, visoko učilište će vrednovati dodatne provjere kandidata.