nema rezultata...
Poštovani studenti,

objavljene su upute za upis u višu godinu studija u akademskoj godini 2024./25. - u rubrici Upis u višu godinu studija.

Upisi u višu godinu studija za akademsku godinu 2024./2025. počinju 9. rujna 2024. godine i traju do 19. rujna 2024. godine do 12:00 sati.
Upis se regulira dostavom potvrde o uplati upisnine i potvrde o uplati školarine u MERLIN, u e-kolegij REFERADA.
Svi studenti dobit će putem studentskog e-maila e-račune za plaćanje upisnine i školarine. Uplate koje ne budu napravljene temeljem dostavljenih e-računa, smatrat će se neprihvatljivima.


Senat Sveučilišta u Splitu donio je 18. srpnja 2024. godine Odluku o participaciji studenata u troškovima studija za akademsku godinu 2024./2025.

Prije reguliranja upisa u višu godinu studija, studenti su obvezni provjeriti u Studomatu jesu li im upisane sve ocjene iz tekuće akademske godine.

Studenti prijediplomskih studija trebaju imati evidentirane sve potpise u Knjižici kliničkih vještina (potpise studenta i potpise nastavnika).

Studenti koji će pristupiti trećem i četvrtom ispitnom roku, obvezni su regulirati upis nakon proteka navedenih rokova.



Nova akademska godina počinje 23. rujna 2024. godine.

Turnusi za prijediplomske studije objavljeni su na poveznici https://ozs.unist.hr/hr/studenti/turnusi-i-odrzavanje-nastave/sveucilisni-prijediplomski-programi

Turnusi za diplomske studije objavljeni su na poveznici  https://ozs.unist.hr/hr/studenti/turnusi-i-odrzavanje-nastave/diplomski-sveucilisni-programi