nema rezultata...
Sljedeće godine sredina travnja bit će u bojama konferencije Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024 koja se organizira u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu. 

Konferencija će se održavati od 16. do 18. travnja i to na dvije lokacije: 16. travnja u prostorima Srca u Marohnićevoj 5, te 17. i 18. travnja na adresi Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, u Ulici Radoslava Cimermana 88.

Prostori Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišnog računskog centra na nekoliko dana postat će tako mjesto okupljanja korisničkih zajednica Srca i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja. Konferencija će se baviti temama iz područja primjene najmodernijih digitalnih tehnologija u znanosti i visokom obrazovanju, istraživačkih infrastruktura, informacijskih sustava, digitalnog obrazovanja i kompetencija, te naprednog računanja i otvorene znanosti s ciljem suradnje, povezivanja, razmjene znanja i ideja.  

Poster-prezentacije na prethodnim konferencijama rezultirale su odličnim odazivom i pozitivnim reakcijama sudionika stoga i na konferenciji Srce DEI 2024 planiramo predstavljanja u obliku poster-prezentacija, a detaljnije informacije o tome, kao i preliminarni program, slijede u tjednima pred nama.

Za sva pitanja vezana uz konferenciju Srce DEI 2024 možete dobiti informacije putem elektroničke pošte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

srce-dei-2024