nema rezultata...
Ljeto je vrijeme odmora i opuštanja, ali i vrijeme koje možemo iskoristiti za proširivanje znanja i vještina. Pozivamo vas da kvalitetno iskoristite svoje slobodno vrijeme i da nam se pridružite u obrazovnim aktivnostima Srca.

Tijekom ljeta fokusiramo se na tečajeve za samostalno učenje koje Srce ima u ponudi. Prednost tečajeva za samostalno učenje je ta da kroz tečaj prolazite brzinom koja vam odgovara. Možete prolaziti kroz sadržaj cijelog tečaja ili odabrati samo dio sadržaja koji želite dodatno naučiti ili ponoviti. Kroz sadržaj tečaja krećete se kako vama odgovara, a prednost ovog načina učenja je da možete pristupiti tečaju u vrijeme i s mjesta koje vama odgovara.

Tečajevi Srca za samostalno učenje su besplatni, a iz široke ponude tečajeva izdvajamo tečajeve o uporabi računala i uredskih alata (WordExcelPowerPoint i Access), tečajeve o osnovama izrade i dizajna web-stranica (Uvod u HTML i Uvod u CSS), tečaj o osnovnim grafičkim pojmovima te niz drugih tečajeva. Svi besplatni tečajevi dostupni su u sustavu za online tečajeve Srca, a upis i pristup tečaju vremenski je neograničen. Nakon završetka tečaja polaznici stječu pravo na dobivanje potvrde o završenom tečaju i digitalne značke.

Onima kojima više odgovara učenje uz vodstvo predavača preporučamo grupne tečajeve koji se održavaju online ili u učionicama Srca. Novi ciklus tečajeva pod vodstvom predavača počinje 28. kolovoza 2023. nakon uobičajene ljetne stanke.

Na tečajeve uz vodstvo predavača korisnici se prijavljuju putem sustava za prijavu na obrazovne programe Srca. Članovi akademske zajednice u sustav se prijavljuju pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, korisnici sustava e-Građani uporabom Nacionalnog identifikacijskog i autentikacijskog sustava (NIAS), a svi drugi zainteresirani polaznici prijaviti se mogu otvaranjem lokalnog korisničkog računa.