nema rezultata...
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske jedan je od partnera  u projektu Professionalism and high performance in Higher Education – Enhanced PROFFORMANCE toolkit for 21st century teachers (PROFFORMANCE PLUS) čiji je nositelj Ministarstvo kulture i inovacija iz Mađarske te pridruženi subjekt Javna zaklada Tempus iz Mađarske. Partnerske institucije na projektu su: Ministarstvo obrazovanja, mladih i sporta Češke Republike, Federalno ministarstvo obrazovanja, znanosti i istraživanja Republike Austrije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja iz Srbije i Javna zaklada Tempus iz Srbije.

Konzorcij projekta PROFFORMANCE PLUS srdačno poziva sve nastavnike na webinar Assessment of Students' Learning iz serije webinara projekta PROFFORMANCE PLUS.

Radni jezik događaja je engleski, a webinar će se održati 6. lipnja 2023. između 14.00 i 16.00 sati (CET) online te je potrebna registracija.

Program webinara je razvijen na temelju PROFFORMANCE baze podataka izvrsnosti u visokom obrazovanju, koja sadrži oko 130 primjera dobre prakse učenja i poučavanja u visokom obrazovanju iz 6 partnerskih zemalja. 

Fokus ovog webinara bit će vrednovanje učenja studenata, a sadržaj će uključivati:
- primjere dobre prakse, 
- raspravu o tome kako oblikovati i prilagoditi vrednovanje potrebama studenata,
- razmjenu ideja i rasprava o tome kako prilagoditi primjere dobre prakse vrednovanja u vlastitom radu,
- raspravu o PROFFORMANCE alatu za vrednovanje i mogućnostima koje pruža nastavnicima da u vrednovanje više uključe studente i da ono što bolje odražava postignute ishode učenja.

Detaljan program webinara možete pronaći na poveznici: Assessment of students' learning | Profformance

Prijaviti se za sudjelovanje na webinaru možete na poveznici: PROFFORMANCE+ Thematic Webinars Second session: ASSESSMENT OF STUDENTS' LEARNING (Page 1 of 3) (office.com).

Novosti  vezane za provedbu projekta PROFFORMANCE PLUS možete pratiti i na LinkedInu: https://www.linkedin.com/showcase/profformance/


Prijavom na Newsletter | Profformance možete primati novosti vezane za provedbu projekta PROFFORMANCE PLUS.