nema rezultata...
Često se nađemo u situacijama u kojima ne uspijevamo zadovoljiti vlastite potrebe. Ako to stanje potraje dugo vremena, ulazimo u dugotrajno stanje neugodnih emocija koje se isprepliću, pojavljuju bez najave i zbunjuju nas. Pojava neugodne emocije (straha, frustracije, dosade, tuge, srama, razočarenja, ljutnje…) prvi je znak da u okolini ne uspijevamo pronaći način kako dobiti ono što nam je potrebno. Prvi korak u kontroli emocija je trenutak kada prepoznamo da doživljavamo neugodnu emociju i da ona izlazi iz neusklađenosti onoga što mi želimo u odnosu na ono što nam okolina nudi. U osnovi svega je razumijevanje cjelokupnog ponašanja. Na radionici ćete saznati više o svemu tome kao i o nastavku strategije kontrole emocije.  

Radionica će se održati 27. 04. 2023. od 18:00 do 19:30 u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split (Poljička 35).
Namijenjena je studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu.
Zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na obrazac: https://forms.gle/RQB2WkigvVcQBJZZ9

Organizatori radionice su Centar za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta Split te Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu.

Voditeljica radionice je Marijana Petrić Maršić, diplomirana psihologinja s dugogodišnjim iskustvom rada u sustavu odgoja i obrazovanja. Nakon različitih edukacija (realitetna terapija, savjetodavne vještine, rad sa asocijativnim kartama, medijacija...) započela je sa edukacijom iz kognitivno-bihevioralne terapije koju privodi kraju. Primarni profesionalni interes je savjetodavni/psihoterapijski rad sa mladima i odraslima te radionički rad s mladima.