nema rezultata...
Objavljen je poziv na 1. Erasmus+ Blended Intensive Programme (BIP) pod nazivom Internationalisation as a Measure of Quality in Higher Education, Science and HE Services koji organizira Univerzitet u Novom Sadu.

Ovaj BIP namijenjen je nastavnom i nenastavnom osoblju uključenom u procese internacionalizacije na matičnim ustanovama.

Virtualni dio održava se 25. i 26. svibnja 2023. godine, a fizički od 29. svibnja do 2. lipnja 2023. godine.

Više informacija o programu: https://www.uns.ac.rs/index.php/en/vesti-3/7991-ka131-eugloh-kombinovani-intenzivni-program

Zainteresirani kandidati trebaju se javiti povratno na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 14.travnja 2023. godine, kako bi se organizatorima moglo poslati listu do traženog datuma.

Nakon što organizatori potvrde sudjelovanje, financiranje se traži kroz mobilnost osoblja
https://www.unist.hr/me%C4%91unarodna-suradnja/me%C4%91unarodna-razmjena-i-natjecaji/natjecaji/mobilnost-sveucilisnih-djelatnika/natjecaj-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-okviru-programa-erasmus-u-natjecajnoj-godini-2021

Uzimajući u obzir odredbu natječaja od 2 mjeseca između prijave i mobilnosti, bit će potreban kratki mail odgovorne osobe sa sastavnice.