nema rezultata...
Razredbeni ispit održat će se u srijedu 12. 06. 2024. godine u 11:00 sati, u u informatičkoj predavaonici 435, na 4. katu Zgrade tri fakulteta.

U 10:45 bit će će prozivka i identifikacija pristupnika koji su ostvarili pravo pristupa razredbenom ispitu, a nakon toga će svi pristupnici zajedno sa zaposlenicom SOZS-a uputiti u predavaonicu broj 435 u kojoj će se održati razredbeni ispit.
Prozivka će se provesti ispred južnog ulaza u prizemlju Zgrade tri fakulteta.

Ispit će se polagati na računalu, u virtualnom okruženju u sustavu MoD.
Sastavni dio ove obavijesti su upute za rad u sustavu MoD.
Svi pristupnici su obvezni do utorka 11. 06. 2024. do 14:00 sati otvoriti lokalni korisnički račun u skladu s priloženim uputama.


Upute za sustav e-učenja MoD

Razredbenom ispitu mogu pristupit isključivo, kandidati koji su prije 2010. godine bez položene državne mature završili odgovarajući program srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od najmanje četiri godine u Republici Hrvatskoj ili su završili odgovarajuće obrazovanje u ukupnom trajanju od 12 godina u inozemstvu, uz prethodnu registraciju prijave putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava za visoka učilišta (NISpVu) odnosno mrežne stranice www.postani-student.hr.
Svim kandidatima koji su napravili urednu prijavu na portalu www.postani-student.hr dostavljeni su e-računi za plaćanje troškova polaganja razredbenog ispita u iznosu od 26,54 EUR.

Dokaz o uplati troškova polaganja razredbenog ispita pristupnici su obvezni dostaviti do 6. lipnja 2024. godine do 23:59 sati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Pristupnik se može prijaviti za upis na jedan ili više studija. Pristupnik je administrativni trošak prijave upisa dužan podmiriti zasebno za svaki studij za koji se želi natjecati. Ako pristupnik uplati iznos za studij koji nije prijavio ili je prijavio, a nema namjeru daljnjeg natjecanja, SOZS nema obvezu povrata uplaćenih sredstava.