nema rezultata...
Poštovani studenti,

temeljem odluke Uprave Odjela, novi termin svečane promocije diplomiranih studenata Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, je srijeda 10. 07. 2024. godine u Amfiteatru A0-2 u prizemlju Zgrade tri fakulteta na Sveučilišnom kampusu u Splitu.

Promovirat će se studenti koji su završili studij zaključno do 14. lipnja 2024. godine.

Prva promocija će biti u 11:00 sati - za sve studente prijediplomskih studija u redovitom statusu
Druga promocija će biti u 13:30 sati - za  sve diplomske studije i studente prijediplomskog studija Sestrinstvo u izvanrednom statusu
 
U vremenu od 9 do 10:30 bit će preuzimanje toga, stola i kapa, upisi u matičnu knjigu diplomiranih studenata i fotografiranje.
U 10:30 sati je prozivka promovenata za prvu promociju i generalna proba.
U 13:00 sati je prozivka promovenata za drugu promociju i generalna proba.


Studenti koji će sudjelovati na promociji, obvezni su platiti naknadu za organiziranje promocije, temeljem e-računa, koji će im biti dostavljen na adresu elektroničke pošte.
Promoventi će imati svečane toge, stole i kape, a troškovi fotografiranja nisu pokriveni naknadom za organizaciju promocije.

Svi studenti su obvezni popuniti anketni upitnik o sudjelovanju na promociji koji se nalazi na poveznici https://forms.gle/tqpUg4CRt8xosi587


Mole se svi studenti koji neće moći sudjelovati na promociji 10. 07. 2024., a prethodno su potvrdili dolazak na promociju u ranije predviđenom terminu u lipnju 2024. i dostavili potvrdu o uplati naknade za promociju, da na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  dostave IBAN na koji će se napraviti povrat uplaćenih sredstava.

ROK:
24. 06. 2024.
Popuniti anketni upitnik o sudjelovanju na svečanoj promociji.
Molimo za popunjavanje upitnika sve promovenete
ROK:
30. 06. 2024.
Dostaviti potvrdu o uplati naknade za promociju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Studenti koji neće sudjelovati na promociji, nisu dužni platiti iznos za organizaciju promocije, a mogu preuzeti diplomu isključivo osobno u Studentskoj referadi, prvi radni dan nakon dana održavanja promocije ili neki drugi dan nakon 10. srpnja 2024. godine.