nema rezultata...
Poštovani studenti,

Na temelju članka 12. stavka 1. Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu od 30. travnja 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik) rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić donosi Odluku, kojom se raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2023./2024., a za postignuća u akademskoj godini 2022./2023. (uključujući i bivše studente sukladno članku 1. stavku 2. Pravilnika). 

Prijave / prijedlozi se podnose najkasnije do 24. svibnja 2024. godine.

Ako se student/i prijavljuje / predlaže za dodjelu dvije ili više vrsta rektorovih nagrada, za svaku od vrsta rektorove nagrade podnosi se posebna prijava / prijedlog.

Odluka o dodjeli rektorove nagrade bit će objavljena na oglasnoj ploči Sveučilišta u Splitu i na mrežnoj stranici Sveučilišta u Splitu (www.unist.hr) 7. lipnja 2024. godine te se neće dostavljati sudionicima Natječaja na njihove adrese.

Za dodatne informacije obratiti se Silviji Rančić, tel: 021/558-213, adresa elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..