nema rezultata...
Studentski centar Split i ove godine organizira nagradnu igru "Ocijeni spizu i nagrada je blizu", kojom motivira studente da nakon posjeta menzi ostave komentar na pojedeni obrok.
Ukupna vrijednost nagradnog fonda premašuje 10.000 eura.
Nagradna je igra počela 15. ožujka i traje sve do 15. lipnja 2024. godine.
Studenti hranu ocjenjuju preko zadnje verzije mobilne aplikacije UNISpoT i nagrađuju se tri kategorije: najaktivniji ocjenjivač, najkorisniji ocjenjivač i račun s najviše različitih proizvoda.

U nagradnoj igri na dobitku su i studenti, koji mogu osvojiti bogate nagrade, ali i Studentski centar u Splitu jer mu igra omogućuje da neposredno primi povratne informacije o kvaliteti hrane u njihovim restoranima te nastavi uzlaznu putanju u podizanju studentskog standarda na Sveučilištu u Splitu. Nagrade se dodjeljuju svakog mjeseca, a koncem lipnja održat će se svečana dodjela glavnih nagrada. Potrebno je samo nekoliko jednostavnih klikova i svega minuta vremena za napisati komentar nakon pojedenog obroka da bi se ušlo u igru za brojne vrijedne i atraktivne nagrade, kao što su dvodnevne ulaznice za Ultra Music Festival, laptop ili mobitel. Ipak, glavna nagrada je ono što je najveći iskorak za razliku od prošle godine.

Naime, studenti mogu osvojiti besplatan smještaj za akademsku godinu 2024./2025. u smještajnim kapacitetima Studentskog centra u Splitu ili nagradno putovanje u jedan od gradova SEA-EU alijanse, i to u čak sve tri kategorije: najkorisniji ocjenjivač, najaktivniji ocjenjivač i račun s najviše različitih proizvoda.

Pripremite iksice, instalirajte UNISpoT aplikaciju i pravac u studentski restoran po bogate nagrade!

Piše Matej Sunara/UNIVERSITAS