nema rezultata...
Poštovani studenti,

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu prešao je na novi e-mail sustav Office365.

E-mail adrese korisnika i mailing liste ostaju nepromijenjene. Također, svi dosadašnji mailovi korisnika su prebačeni u novi sustav.


Razlika je u načinu logiranja.
Za korisnike koji koriste WEBMAIL (dosadašnji roundcube), nije potrebna nikakva dodatna konfiguracija. Potrebno je samo pratiti ažurirani link WEBMAIL na početnoj web stranici Odjela www.ozs.unist.hr (u gornjem desnom kutu). Za prijavu u novi sustav potrebno je unijeti AAI@EduHr korisničke podatke, korisničOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., npr. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. To se odnosi samo na prijavu.
Vaša e-mail adresa i dalje ostaje ista kada šaljete ili primate mailove, ostaje npr. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Što se tiče korištenja maila preko mobitela / tableta, instalirajte aplikaciju Microsoft Outlook te se prijavite putem AAI@EduHr racuna (primjer: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).
Napomena je da koristite baš aplikaciju Microsoft Outlook.