nema rezultata...
Poštovani studenti, 

U okviru inicijative Europske Komisije, pod nazivom DigiEduHack (https://digieduhack.com/), Prirodoslovno-matematički fakultet organizira hackathon na temu inovacija u digitalnom obrazovanju. Ova inicijativa ima za cilj stvoriti novu viziju obrazovanja budućnosti na globalnoj razini, a za to su potrebna upravo vaša razmišljanja, iskustva i ideje.

Naš lokalni hackaton će se održati od 6.-12. studenog 2023. u prostorima PMF-a u Splitu, na temu „TechGuard: Empowering Youth in the Age of AI and Social Engineering". Razrada ideja traje 24 sata, u periodima po nekoliko sati, u dane i sate po dogovoru sa sudionicima koji se prijave. Studentima su na raspolaganju mentori sa sveučilišta i iz privrede (EVIDEN - Atos Convergence Creators, Infobip, Extension Engine,...). Očekivani ishod može, ali i ne mora biti prototip (mock-up) nekog programskog rješenja. 

Nije potrebno predznanje iz programiranja, niti se programira na samom događaju. Idejno rješenje je zapravo opis modela koji adresira neke od tema našeg izazova.

Za tri najbolje ekipe na našem hackatonu osigurane su vrijedne novčane nagrade. Pobjedničko rješenje ulazi u globalno finale u kojem stručni žiri dodjeljuje čak četiri nagrade.Detaljne informacije i prijave sudionika su na: https://digieduhack.com/challenges/techguard-empowering-youth-in-the-age-of-ai-and-social-engineering

Prijave su otvorene do 2. studenog 2023. godine. Možete se prijaviti samostalno ili okupiti tim. Za samostalne prijavitelje ćemo oformiti timove na licu mjesta. 

Za sva pitanja možete se javiti kolegici Jeleni Nakić s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..