nema rezultata...
Projekt „Western Balkanship“ je pilot projekt financiran od strane talijanskog Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne suradnje (MAECI) preko Stalnog tajništva Zaklade Jadransko-jonske inicijative (PS AII).

Forumi civilnog društva (Forum AIC i UniAdrion) kojih je Sveučilište u Splitu član, pozvani su na provedbu projekta koji će studentima UniAdrion sveučilišta omogućiti tromjesečnu mobilnost u inozemstvu u odabranim tvrtkama s Jadransko-jonskog područja.

Za svakog odabranog studenta (po jednog studenta sa svakog Sveučilišta UniAdrion), financijsku potporu osigurat će partneri u provedbi (Forum AIC i UniAdrion). Studenti će također biti osigurani od privatne odgovornosti, nezgoda na radu i imat će zdravstveno osiguranje preko partnera u provedbi.

Ciljevi projekta su jačanje međunarodne suradnje među zemljama, promicanje mobilnosti, poboljšanje konkurentnosti pri zapošljavanju te povećanje gospodarskog razvoja područja.

Poziv za prijavu dostupan je ovdje.

Studenti zainteresirani za prijavu imaju mogućnost on-line sastanka 26. ili 27. listopada 2023. godine. Poveznica na odabir termina sastanka: https://forms.gle/nhAXKnKcrK35wLwE8.