nema rezultata...
Raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima , te učeničkim domovima i kod privatnih stanodavaca, za akademsku 2023/2024. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu.
Svu potrebnu dokumentaciju; Obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5 - ovisno o godini studija, tekst Natječaja, tekst Pojašnjenja i potrebne dokumentacije, tekst Pravilnika MZO-a, te sve ostale potrebne dokumente i obavijesti možete preuzeti u prilogu objave, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje.
Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje, imate i link za PRIJAVU (PRIJAVA NA NATJEČAJ) preko A obrasca koji je obavezan, a čija prijava preko linka traje do 24.7.2023do 14.00 sati.
Nakon što se prijavite na A obrazac i potpišete PRIJAVU na A obrascu i Izjavu o članovima kućanstva, koja se nalazi u produžetku A obrasca, tada treba popuniti, potpisati, isprintati i ovjeriti i B obrazac (ovisno o godini studija), te sve zajedno sa svom ostalom dokumentacijom poslati preporučenom poštom na adresu:
 
„Studentski centar Split“, Spinutska 37 (studentski dom Bruno Bušić), Split 21 000, s naznakom -Dokumentacija za prijavu na natječaj za upis u studentski ili učenički dom i kod privatnih stanodavaca, akademska 2023./24.     
Natječaj traje do 24.7.2023., do ponoć (23:59 sati) za poslati sve dokumente preporučenom poštom, a prijava putem ON LINE traje do 24.7.2023. do 14.00 sati !

Tekst Natječaja i dokumenti za preuzimanje dostupni su na mrežnim stranicama Studentskog centra Split.