nema rezultata...
Dragi srednjoškolci, posebno maturanti,

pozivamo vas na Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se tradicionalno održati u sklopu Adventa na Kampusu, od 4. do 8. prosinca 2023. godine.

Smotra-UNIST-2023-B Smotra-UNIST-2023 Advent-na-Kampusu-2023 Advent-na-Kampusu-2023-b


Svečano otvorenje planiramo u ponedjeljak 4. prosinca 2023. u 11 sati. Taj dan sve do 16 sati u auli PMF-a na štandovima naših fakulteta možete pitati sve što vas zanima i dobiti promo materijale koje smo pripremili za vas.

U narednim danima, od utorka do petka, u poslijepodnevnim satima predstavit će se naši fakulteti pojedinačno. Zato ne propustite priliku na jednom mjestu saznati sve o uvjetima upisa i o studijskim programima koji se nude na splitskom sveučilištu.

I naši studenti će vam iz prve ruke kazati svoja iskustva  s predavanja i  polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama.

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija ima predstavljanje u četvrtak 7. prosinca 2023. u 18;00h u Amfiteatru A0-3.

Saznat ćete gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima možete baviti i naravno kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na našem kampusu.


I to nije sve, u danima Smotre moći ćete uživati u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu  Radio Kampusa i fine delicije te tople napitke našeg Studentskog centra.