nema rezultata...
Sljedeće godine sredina travnja bit će u bojama konferencije Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024 koja se organizira u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu. 

Konferencija će se održavati od 16. do 18. travnja i to na dvije lokacije: 16. travnja u prostorima Srca u Marohnićevoj 5, te 17. i 18. travnja na adresi Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, u Ulici Radoslava Cimermana 88.

Prostori Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišnog računskog centra na nekoliko dana postat će tako mjesto okupljanja korisničkih zajednica Srca i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja. Konferencija će se baviti temama iz područja primjene najmodernijih digitalnih tehnologija u znanosti i visokom obrazovanju, istraživačkih infrastruktura, informacijskih sustava, digitalnog obrazovanja i kompetencija, te naprednog računanja i otvorene znanosti s ciljem suradnje, povezivanja, razmjene znanja i ideja.  

Poster-prezentacije na prethodnim konferencijama rezultirale su odličnim odazivom i pozitivnim reakcijama sudionika stoga i na konferenciji Srce DEI 2024 planiramo predstavljanja u obliku poster-prezentacija, a detaljnije informacije o tome, kao i preliminarni program, slijede u tjednima pred nama.

Za sva pitanja vezana uz konferenciju Srce DEI 2024 možete dobiti informacije putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

srce-dei-2024