nema rezultata...
Za nešto manje od dva tjedna, veliki reflektori najljepšeg amfiteatra podno Marjana bit će usmjereni na Europsko sveučilišno prvenstvo u futsalu, koje će ugostiti najbolje studentske futsalere i futsalerke. Prije nego se glavni zastori futsal pozornica otvore, ali i za vrijeme Prvenstva, za scenografiju su, uz organizatore, zaduženi i volonteri – duša i srce svakog velikog događanja pa tako i ovog.

Glavno mjesto radnje su dvorane na Gripama i na Poljudu, a vrijeme održavanja manifestacije koja u svojoj tematici spaja more, sunce, Split i futsal, od 18. do 26. srpnja 2023. godine. Kao važna karika, i vi možete biti dio organizacije, u jednom od sljedećih timova:
  •  Sportski tim
  •  IT tim / Akreditacijski tim
  • Media tim
  • Protokol & ceremonije.

Dok će u momčadi splitskog sveučilišta zaigrati i igrači AFC Universitasa, najmlađi klupski uzrasti jednoglasno su najavili da ovo volontiranje ne propuštaju: „AFCU dica će volontirati na futsal spektaklu. Budi faca i volontiraj i ti, bit će ludo i nezaboravno!

“Uz Karline preporuke & srčane pozive najmlađih igrača splitskog Universitasa, imamo još jedan motiv više da nam se pridružite jer najbolji volonteri ovog prvenstva, sudjelovat će na U19 Europskom futsal prvenstvu koje će se u smiraj ljeta, održati u Poreču, a nastavno na Ugovor o suradnji koji su potpisali Hrvatski nogometni savez (HNS) i Hrvatski akademski sportski savez (HASS).

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se prijaviti na poveznici  ovdje.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Splitu.