nema rezultata...
Centar za cjeloživotno obrazovanje Pravnog fakulteta u Splitu organizira edukativnu radionicu "Osobe s invaliditetom i drugim zdravstvenim poteškoćama u visokom obrazovanju u Republici Hrvatskoj" namijenjenu zainteresiranim djelatnicima Sveučilišta, nastavnom i nenastavnom osoblju sveučilišnih sastavnica i drugim zainteresiranim osobama koje žele steći nova znanja o pravima, obvezama, mogućnostima te specifičnim potrebama i akademskim prilagodbama koje je potrebno osigurati studentima s invaliditetom i drugim zdravstvenim stanjima i teškoćama tijekom visokog obrazovanja.

Nositelj programa je Pravni fakultet u Splitu, a voditeljica programa doc. dr. sc. Ranka Jeknić.

Predloženi termini održavanja edukativne radionice su: 1. lipnja 2023. god.; 15. lipnja 2023. god.  (u 14:00 sati) u Vijećnici Pravnog fakulteta u Splitu. Moguće je ugovaranje i drugog termina održavanja, ali i održavanje online radionice.

Detaljnije informacije o satnici, načinu prijave, rokovima za prijavu, iznosu kotizacije i dr. dostupne su Vam preko link poveznice:https://www.pravst.unist.hr/cjelozivotno-obrazovanje/program-cjelozivotnog-obrazovanja-osobe-s-invaliditetom-i-drugim-zdravstvenim-poteskocama-u-visokom-obrazovanju-u-republici-hrvatskoj/.

Sa svim upitima možete se obratiti kolegici Mirni Dajak, mag.iur., tajnici Centra za cjeloživotno obrazovanje Pravnog fakulteta u Splitu putem elektronske pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svim pozanicima će po završenom programu biti izdane posebne potvrde.