nema rezultata...

Poštovani studenti,

Priključite se prvom, osnovnom ciklusu višegodišnjeg edukativnog programa financijske pismenosti BUDI FIN! -  Financijski pismen i odgovoran. Edukativni program provodi Ekonomski fakultet u Zagrebu uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje.

Edukativni program namijenjen je mladima od 16-25 godina kako bi upoznali svoje navike u potrošnji i stavove o novcu te kako bi se educirali o financijskoj pismenosti i na taj način osigurali veće financijsko blagostanje u budućnosti.

Donosimo vam neke od tema koje će biti pokrivene u prvom ciklusu edukativnog programa :
  • Što je važno znati o novcu?
  • Kako i zašto se ponašam s novcem?
  • Što sve utječe na mene kada odlučujem kada i koliko trošiti?
  • Kako se mogu unaprijediti?
  • Kako voditi osobni proračun?
  • Kako uvijek mogu štedjeti, bez obzira na to koliko imam novaca na raspolaganju?

Studenti se na sudjelovanje mogu prijaviti zaključno s 10. 05. 2023. godine na službenoj web stranici edukativnog programa: www.budifin.hr

Prijava podrazumijeva ispunjavanje karatkog upitnika u trajanju od 10 minuta prilikom kojeg studenti moraju ostaviti svoje kontakt podatke putem kojih ćemo ih kontaktirati o održavanju edukativnog programa koji će se održati krajem svibnja 2023. u trajanju od 3 školska sata.

Sve informacije o projektu možete saznati na službenoj web stranici edukativnog programa: www.budifin.hr te putem slijedećih mailova:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Budi-fin-01Budi-fin-02