nema rezultata...
Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu dodijeljeno je Priznanje za iznimnu suradnju u borbi protiv pandemije koronavirusa, od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije (NZJZ).

Svečana akademija povodom stote obljetnice djelovanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije (NZJZ), održana je u ponedjeljak 21. studenog u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu.
Doc. dr. sc. Željka Karin, ravnateljica NZJZ, prisjetila se bogate i duge povijesti ove ustanove, ali i iznijela i buduće planove  – izgradnju nove zgrade Mikrobiologije te otvaranje Centra za preventivnu medicinu.

Čestitke NZJZ-u uputio je rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić istaknuvši kako se kroz jedno stoljeće zbilo zaista mnogo toga na što možemo biti izrazito ponosni, a osvrnuo se i na dvije godine pandemije Covida istaknuvši kako su djelatnici bili na dispoziciji svim sastavnicama Sveučilišta u Splitu. Naveo je kako Zavod ima i važnu ulogu edukcije i preventivnog djelovanja, a posebno je važna suradnja s Medicinskim  fakultetom te Sveučilišnim odjelom zdravstvenih studija.

Priznanje u ime Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija primila je pomoćnica pročelnika Odjela za znanost i međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Irena Drmić Hofman.

Priznanje-za-web Irena-NZJZ