nema rezultata...
12. Moodlemoot Hrvatska održava se u ponedjeljak, 6. lipnja 2022. i ove godine online u želji da se što većem broju sudionika iz Hrvatske i regije omogući sudjelovanje.
Nakon dvije godine online nastave zbog pandemije COVID-19, nastava se vratila u učionice. Ipak, stečena su značajna iskustva u radu s digitalnim tehnologijama i s online nastavom koja vjerujemo neće biti zaboravljena i u određenom obliku će se zadržati i dalje u obrazovnom procesu. 

12. Moodlemoot Hrvatska organizira Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu uz suradnju s Centrom za potporu e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Poziv je upućen svima koji se bave e-učenjem, primjenom digitalnih tehnologija u obrazovnom procesu, posebice sustavom Moodle, od nastavnika i edukatora, preko onih koji osiguravaju podršku u primjeni i implementaciji digitalnih tehnologija do administratora i developera sustava Moodle.

Važnost ovakvih događanja koja se održavaju širom svijeta je povezivanje i izmjena ideja, znanja i prakse između sudionika.

PRIJAVA IZLAGANJA   
Više o temama i načinima za prijavu izlaganja možete pronaći na web stranicama https://www.srce.unizg.hr/moodlemoot-2022

VAŽNI DATUMI

Prijava izlaganja: do 13. svibnja 2022.
Prijave za sudjelovanje: od 23. svibnja 2022.

MJESTO ODRŽAVANJA:
online putem sustava Adobe Connect i You Tube kanala Srca