Upute i obrasci za prijavu obrane diplomskog rada

Detaljne upute za izradu diplomskog rada priložene su u tablici ispod zajedno sa svim obrascima potrebnim za prijavu obrane diplomskog rada putem on-line obrasca.
Temeljna dokumentacijska kartica na hrvatskom i engleskom jeziku sastavni je dio diplomskog rada.
Za dostavu dokumentacije u PDF-u studenti mogu koristiti aplikacije poput Adobe Scan i sl.

Izbor teme diplomskog rada Student bira temu i mentora u Studomatu u rokovima reguliranim Pravilnikom. 

Upute za izbor teme i mentora u Studomatu
Vanjski izgled diplomskog rada Tvrdi uvez u modroj boji, na naslovnici zlatna slova
Upute za izradu diplomskog rada
Hodogram
Predložak (template) za diplomski rad
Za prijavu završnog i diplomskog rada putem on-line obrasca potrebno je popuniti i priložiti sve sljedeće obrasce:








Potvrda Sveučilišne knjižnice Split Prilikom prijave obrane završnog rada studenti su dužni priložiti na MERLIN i potvrdu Sveučilišne knjižnice u Splitu da nemaju dugovanja
Ukoliko student nije koristio usluge knjižnice Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, ne treba tražiti potvrdu. Potvrdu knjižnice Medicinskog fakulteta studenti mogu dobiti na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mišljenje Etičkog povjerenstva Student je obvezan ishoditi i priložiti mišljenje Etičkog povjerenstva/odbora one ustanove u kojoj su prikupljeni podaci o predmetu istraživanja ili o ispitanicima istraživanja, za korištenje podataka u istraživačku svrhu. 
Etičko povjerenstvo Odjela daje mišljenje o predloženoj temi istraživanja koja je predmet prikupljanja i obrade završnog i diplomskog rada, ukoliko je to u skladu s Etičkim kodeksom Odjela, odnosno s etičkim načelima koji vrijede u visokom obrazovanju
Samoarhiviranje u Repozitoriju SOZS-a (Dabar).
  U procesu izrade i prijave obrane završnog/diplomskog rada, kontakt e-mail Studentske referade je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.