Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 - International Opening natječajna godina 2021.

Natječaj je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava ili do 31. kolovoza 2023. godine.

Mobilnosti se mogu iskoristiti ovisno o isteku važećih sporazuma do 31.7. ili 31.10.2023.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

VAŽNO! Potpune i potpisane prijave potrebno je dostaviti*:

1) putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osobno uz prethodnu najavu

ili

2) putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poštom.

**Dokument treba sadržavati: popunjen i potpisan Prijavni obrazac za osoblje na engleskom jeziku, životopis na engleskom jeziku, potvrdu o zaposlenju izdanu od matične ustanove, motivacijsko pismo (do 300 riječi) vlastoručno potpisano, popunjen i potpisan Mobility agreement for teaching/training i privolu za slanje/objavu osobnih podataka.


Originalnu prijavu u papirnatom obliku prijavitelji će dostaviti osobno uz prethodnu najavu (Odjel za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju, Sinjska 2/III kat) na način kako je naznačeno gore i u tekstu Natječaja.

Tekst Natječaja   

 Upute 

Vezani dokumenti Natječaja:
1. Prijavni obrazac za osoblje 4. Sporazum o mobilnosti osoblja za nastavno i nenastavno osoblje u svrhu osposobljavanja 7. Privola za slanje/objavu osobnih podataka
2. Prijavni obrazac za osobe s posebnim potrebama 5. Europass CV 8.  Popis Erasmus koordinatora na sastavnicama
3. Sporazum o mobilnosti osoblja za nastavno osoblje u svrhu poučavanja 6. Potvrda o zaposlenju matične ustanove 9Erasmus+ Programme Guide