Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ programa u natječajnoj godini 2021 

Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava ili do 30.09.2023.

Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31. 10. 2023.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2021.) može iskoristiti najviše dvije mobilnosti u okviru Erasmus+ programa Suradnje među programskim državama (KA131). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica.

VAŽNO! Potpune i potpisane prijave potrebno je dostaviti*:

1) putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osobno uz prethodnu najavu

ili

2) putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu** na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poštom.**Dokument treba sadržavati: Prijavni obrazac na engleskom jeziku, Mobility agreement for teaching/training, motivacijsko pismo na engleskom jeziku, CV u Europass formatu na engleskom jeziku, Privola za slanje/objavu osobnih podataka.

Originalnu prijavu u papirnatom obliku prijavitelji će dostaviti osobno uz prethodnu najavu (Odjel za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju, Sinjska 2/III kat) na način kako je naznačeno gore i u tekstu Natječaja.


Tekst Natječaja

Upute

Ostali vezani dokumenti Natječaja objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Splitu.