nema rezultata...

I ove godine održava se Europska noć istraživača – zadnji petak u rujnu (29. rujna) u centru Splita.

Povodom toga, pozivaju se svi zainteresirani istraživači sa Sveučilište u Splitu - University of Split za prijavu za sudjelovanje u aktivnostima projekta Reconnect science with the blue society – BlueConnect, čiji je glavni cilj organizacija Europske noći istraživača u 5 partnerskih gradova (Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik) s glavnom temom PONOVNO POVEŽIMO ZNANOST S PLAVIM DRUŠTVOM. 

ja-istraujem Zainteresirani mogu predložiti ideju za jednu ili više od sljedećih projektnih aktivnosti:
- Sudjelovanje na glavnoj manifestaciji (Europskoj noći istraživača)
- Istraživači u školama
- Kampanja podizanja svijesti.


📌Prijavite se odmah putem poveznice: https://bit.ly/3rvinn6



Svi zainteresirani sudionici svoje aktivnosti mogu prijaviti najkasnije do 24. srpnja 2023. do kraja dana.
Eventualni upiti za dodatnim informacijama mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Europska noć istraživača glavna je aktivnost Obzor Europa projekta Reconnect Science with the Blue Society (Blue-connect) koji okuplja partnere iz sredozemnog dijela Hrvatske, čija istraživanja uvelike karakteriziraju prirodni, biomedicinski, ekološki, društveni i gospodarski aspekti mora.



Projekt provode koordinator Sveučilište u Splitu te partneri: Institut za oceanografiju i ribarstvo, Mediteranski institut za istraživanje života, Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Zadru, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Sveučilište u Rijeci STEPRI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Osim sudjelovanja u glavnoj manifestaciji projekta, moguće je sudjelovanje u ostalim aktivnostima projekta koje uključuju posjete istraživača školama i ostale aktivnosti popularizacije znanosti (zaključno s 31.10.2023.).
Više informacija o projektu možete pronaći na internet stranici: https://jaistrazujem.hr/ i društvenim mrežama projekta.